Webinars

Cosun Nutrition Center organiseert webinars voor voedings- en gezondheidsprofessionals over diverse thema's gerelateerd aan voeding, gezondheid en duurzaamheid. In de webinars komen wetenschappers aan het woord over hun expertisegebied.
Op deze pagina vind je een overzicht van onze webinars.
In deze webinar vertelt emeritus professor Frans Kok over de eiwittransitie en de voedingswaarde van plantaardige alternatieven voor dierlijke eiwitten. Professor Wim Verbeke bespreekt de interesse bij consumenten: hoe kijken die naar gezonde, duurzame en plantaardige producten? Andries Olie gaat in op het potentieel voor de industrie en de plantaardige oplossingen van Cosun.
Webinar Plantaardige voeding voor een gezonde bevolking en duurzame planeet
Webinar Plantaardige voeding voor een gezonde bevolking en duurzame planeet
Wat is de rol van de darm-hersen-as bij het ontstaan van overgewicht? Zorgt je brein ervoor dat de één sneller overgewicht krijgt dan de ander? Antwoorden op deze vragen en meer, krijg je in het webinar van Cosun Nutrition Center.
Webinar Voeding en het Brein
Webinar Voeding en het Brein
De presentatie van Jorn Trommelen gaat onder andere over de werking van de spieren en welke rol eiwitten hierbij spelen. Pol Grootswagers focust zich in zijn presentatie op de eiwitinname bij ouderen. Hoe zorg je ervoor dat ouderen niet ondervoed raken?
Webinar Eiwitten en Ouderen
Webinar Eiwitten en Ouderen
Wat is de beste plantaardige voeding voor een sporter? Welke plantaardige eiwitten zijn het beste voor een sporter? Hoe kom je aan een goede eiwitinname?
Webinar Plantaardige Sportvoeding
Webinar Plantaardige Sportvoeding