Cosun Nutrition Center lanceert magazine Plant Positive Nutrition

03 april 2023
Op vrijdag 31 maart publiceerde Cosun Nutrition Center de eerste uitgave van het online magazine Plant Positive Nutrition. In de zomer van 2022 volgde het Cosun Nutrition Center Kenniscentrum suiker & voeding op. Vanwege deze transitie komt Plant Positive Nutrition in de plaats van het magazine Suiker in perspectief.

Plant Positive Nutriton is er voor gezondheidsprofessionals en iedereen die geïnteresseerd is in nieuws rondom plantaardige voeding, uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek en verdiepende interviews met experts op het gebied van voeding, gezondheid en duurzaamheid.

In deze eerste editie onder andere:

Lees meer over het onderzoek van prof.dr. Luc van Loon naar het effect van aardappeleiwit, in vergelijking met melkeiwit, op de spieraanmaak in rust en tijdens herstel na inspanning. Verdiep je in het onderzoek van ir. Yente Boelens naar de rol die voeding kan spelen in het herstel na een opname op de intensive care. Volg de ontwikkelingen van dr. Lotte Lemmens in hoe eetbuien de baas te worden. En met dr. Marcel van der Vaart kijken we naar de ontwikkelingen in plantaardige eiwitten uit veldbonen.

Lees het hele magazine via: https://cosunnutritioncenter.h5mag.com/plant_positive_nutrition/home

Plant Positive Nutrition komt vier keer per jaar uit. Wil je ons digitale magazine ook ontvangen? Meld je hier aan: https://cosunnutritioncenter.com/nieuwsbrief/

Media contact

Andries Olie, Woordvoerder
Andries Olie, Woordvoerder
Senior Manager voeding, gezondheid en duurzaamheid